top of page

Cryo

Cryobehandeling Kasterlee | Switchdieet

Cryo of vetcelbevriezing

Heb jij last van probleemzones?

Heb jij tevergeefs geprobeerd om van die vervelende lovehandles af te geraken? Of misschien ben jij niet tevreden over je buik, je billen of je bovenarmen?
Met onze CRYO behandeling is het mogelijk om plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen.

  • Vet definitief weg

  • 4 zones tegelijk mogelijk

  • Zeer groot behandeloppervlak

  • Volledig veilig

  • Geen herstelperiode

  • Non-invasief

Studio Content - Switchdieet-42.jpg

De totale oppervlakte die we kunnen behandelen in 1 behandeling is gelijk aan 5X een A4 formaat. Dit is uniek in de regio.

Hoe werkt een cryobehandeling ?

De grote pads van onze cryo bevatten aan de binnenkant een koelelement waardoor een vloeistof stroomt. Deze vloeistof wordt tijdens de behandeling continue op -5° gehouden. Hierdoor worden de vetcellen onderkoeld. Ze bereiken een temperatuur van ongeveer 2 graden. Het omringende weefsel wordt hierbij niet beschadigd. De bevroren vetcellen worden langs de natuurlijke weg uit het lichaam gevoerd.  Je kan in 1 behandeling je buik, maag, flanken en billen aanpakken.

Door onze vetcellen te onderkoelen worden ze afgebroken en binnen een aantal weken verlaten ze ons lichaam via onze nieren en urine. Op deze manier vermindert je vetlaag onder de huid tot wel 20% per behandeling!

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is afhankelijk van je leefstijl en de dikte van de vetlaag. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig om tot een mooi resultaat te komen. Tussen de behandelingen zijn er tussenpozen van minstens 3 weken. Aangezien we meerdere behandelingen aanraden, duurt het volledige proces tussen de 12 weken en 15 weken (indien meerdere zones  worden behandeld)

 

Belangrijk na de behandeling is om voldoende water te drinken. Dit bevordert het natuurlijk verwijderingsproces van de vrijgekomen afvalstoffen en lichaamsvetten. Wanneer je voldoende beweegt en een gezond voedingspatroon hebt, krijg je een zeer mooi en blijvend resultaat!

Onze techniek is de nieuwste op de markt met tevens het grootste behandeloppervlak. De techniek werd uitvoerig medisch getest en kwam dan onlangs ook op de markt als medisch toestel. Je kiest bij ons dus voor een medisch onderbouwde techniek met bewezen resultaat!!

Cryobehandeling Kasterlee | Switchdieet
Cryolipolyse Kasterlee | Switchdieet
Cryolipolyse Kasterlee | Switchdieet

Boek hieronder een proefbehandeling voor slechts €69 ipv €139

Kopie van Kopie van Een subtitel toevoeg
Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van

 

Bedenk dat de oppervlakte die wordt behandeld veel groter is dan bij andere apparaten. Bij andere apparaten praat men over 1 of 2 zone's :

voorbeeld : de lovehandles en de buik zijn 2 zones!!

Bij mijn toestel, omdat de pad zo groot is dit samen 1 zone.

 

Enkele behandeling :

1 XL pad €139   (voorbeeld buik en lovehandles)

2 XL pads €189

1 XL pad + 2 M pads € 189 (voorbeeld: buik, lovehandles, zijkant billen)

Kuur van 3 behandelingen :

1 XL pad €299(voorbeeld 3 behandelingen buik en lovehandles)

2 XL pads €399

1 XL pad € + 2 M pads €399 (voorbeeld: 3 behandelingen buik, lovehandles, zijkant billen)

 

Kopie van Kopie van Een subtitel toevoeg
Cryolipolyse Kasterlee | Switchdieet
Cryolipolyse Kasterlee | Switchdieet
bottom of page