Koolraaptagliatelli met spinazie, basilicum en halloumi

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Een subtitel toevoegen (7).png

Ingrediënten (2 personen)

  • 200 gr babyspinazie  

  • 100 a 150 gr half zongedroogde tomaatjes 

  • 250 gr koolraap tagliatelli (Albert Heyn)

  • een handjevol basilicumblaadjes

  • 1 ui 

  • 200 gr Halloumi 

  • 2 teentjes knoflook

Bak de koolraap tagliatelli in ongeveer 8 minuten op een middelhoog vuur in een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.

Fruit ondertussen de fijngesneden ui en knoflook in een beetje olijfolie. Voeg de spinazie toe en roer om gedurende enkele minuten zodat de spinazie quasi gaar  is. Voeg de tomaatjes erbij. En tenslotte de basilicumblaadjes. Laat deze laatste maar kort meebakken. Kruid het geheel af met wat peper en zout!

Snij de Halloumi in kleine blokjes en bak ze goudbruin in een braadpan met een scheutje olijfolie.

Meng alles ondereen en serveer. 

Smakelijk!!