top of page

Groentenspaghetti met spinazie en champignons

Bereidingsduur

15 minuten

Kookduur

15 minuten

Aantal personen

2 personen

Niveau

Makkelijk

Categorie

Diner

Groentenspaghetti met spinazie en champignons

Ingrediënten

250 gr groentenspaghetti (Albert Heyn 90 procent groenten)

1 bakje boschampignons

300 gr spinazie

300 gr mager kippengehakt

1 ui

peper en zout

1 potje pesto (of enkele lepels zelfgemaakte pesto) zie recept hier https://www.switchdieet.be/recepten/groene-pesto

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui en look, snij de champignons in plakjes.

Fruit de ui en knoflook in olijfolie. Voeg het kippengehakt toe en bak het gehakt rul. 

Voeg de champignons toe en bak even mee.

Tenslotte voeg je de spinazie toe en kruid het geheel af met peper en zout. 

 

Kook de spaghetti zoals vermeld op de verpakking. Giet af en meng de spaghetti samen met de pesto onder het groentenmengsel. 

bottom of page