Tortillachips

Bereidingsduur

15 minuten

Kookduur

15 minuten

Aantal personen

4 personen

Niveau

Makkelijk

Categorie

Aperitief

Tortillachips

Ingrediënten

  • gewone wraps (2 stuks)

  • groentenwraps spinazie (2 stuks)

  • groentenwraps wortel (2 stuks)

  • olijfolie

  • kruidenzout / cajunkruiden (Verstegen)

Bereidingswijze

Heel eenvoudig maar o zo lekker!


Verwarm je oven voor op 180°. Bedek een bakplaat met bakpapier. Snij allemaal driehoekjes uit de wraps. Ik deed dit met een pizzasnijder, heel makkelijk!


Besmeer de driehoekjes langs beide zijden met een beetje olijfolie. Leg ze naast elkaar op de bakplaat (niet over elkaar!) Doe er wat kruidenzout over. Hou je van lichtpikant? Neem dan cajunkruiden in plaats van kruidenzout. Plaats de driehoekjes nu gedurende 12 à 15 minuten in de oven, totdat ze lekker knapperig zijn!