Tuinkruidenwrap

Bereidingsduur

30 minuten

Kookduur

30 minuten

Aantal personen

2 - 4 personen

Niveau

Makkelijk

Categorie

Brunch

Tuinkruidenwrap

Ingrediënten

Ingrediënten:


  • 75 gr tuinkruiden (mix)

  • Olijfolie

  • Snuifje zout

  • 75 gr speltbloem

  • 1 a 2 dl soyamelk

  • 2 eitjes

Bereidingswijze

Voor 4 tot 6 wraps:


Overgiet de tuinkruiden met 1.5l kokend water? Spoel af met koud water.

Laat de kruiden uitlekken en mix ze fijn.


Doe de bloem, een scheut olijfolie, de eitjes en het zout in een kom. Klop tot een egaal beslag en voeg tenslotte de tuinkruiden toe.


Verhit een pan, doe er een scheut olijfolie in en bak de wraps zoals een pannenkoek.


Vulling:


Je kan de wraps met ongelooflijk veel zaken vullen: kip, gerookte zalm, allerlei groenten…

Vaak gebruik ik allerlei overschotjes. Hier koos ik voor :


Scampi’s , veldsla, tomaten, tuinkers, komkommer, radijsjes, sojabonen, rode ui, dressing.